Jag kunde inte hålla mig

Hej på er, kära vänner. För ett par veckor sedan beslöt jag mig för att avsluta min skönhetsblogg eftersom jag inte skrivit så mycket i den på senaste och för att det finns annat jag vill och behöver blogga om just nu. Men under veckorna sedan jag sade upp domänen har det dykt upp saker jag funderat på (och i ärlighetens namn; också glömt) och idag fick jag för mig att jag skulle återta mitt skönhetsbloggande.

Men den här gången blir det på en subdomän i stället för helt egen domän. Tröttnar jag blir det inte fullt lika omständigt att avsluta bloggen, och det gör inte heller lika mycket om den blir inaktiv i perioder. Inte för att en domän kostar särskilt mycket, men – kanske har jag blivit snål med åldern?! 😀

Jag har ingen aning om hur den här bloggen kommer att vara i språk eller innehåll. Jag misstänker att den kommer att fortsätta i ungefär samma stil som den förra. Den enda skillnaden är att jag inte känner mig som en nybörjare i fullt samma grad som tidigare. Det vore lögn och ont förtal att påstå att jag är proffs, för det är jag verkligen inte. Men jag har i alla fall haft ett år på mig att hinna fundera, testa olika saker, upptäcka vad jag tycker om och inte tycker om, samt varför.

Som lite kuriosa, såhär i just den här bloggens första inlägg, kan jag säga att ett av mina mål de senaste månaderna har varit att hitta ett sätt att göra min version av den make up som Katey Sagal har i serien Sons of Anarchy. Jag tycker att hon är så sjukt snyggt sminkad där att jag blir alldeles knäpp. Tror att det är därför jag känner mig så nöjd med den bruna make up jag använt på senaste. Min misstanke är att Katey Sagals make up är gjord med någon slags taupe ögonskugga, vilket jag inte äger någon än, men det bruna jag använder funkar jättebra tills vidare.

Med det sagt önskar jag dig som läsare tillbaka till mina funderingar om make up och diverse som har med skönhetsbegreppet att göra. Jag trodde att jag var färdig med detta, men – uppenbarligen inte. 😀

 

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Välkommen

Här bloggar jag, Sonya Malinka Persson, om skönhet för oss som är 40+. Mitt eget intresse för främst make up uppstod när jag nästan var 42 år gammal – och här är jag nu. Helt otroligt att jag fortfarande tycker det är kul och givande. 🙂

 

På bloggen kan du läsa om allt jag tänker på och funderar omkring – för att inte tala om tycker, om skönhet ur radvis med perspektiv.

 

Trevlig läsning! 🙂

Arkiv
Kategorier