Lyko influtester

För några veckor sen ansökte jag om att bli influtester på Lyko – de hade en annons ute på hemsidan. Jag hade aldrig, ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att de skulle välja mig – men idag damp det ner ett mail där det stod att jag numer är influtester på Lyko. JAG!!!

Nu är jag rätt lugn och sansad som person, så att säga att jag går i taket över det här är att ta i. Men jag blir skitglad – på riktigt. Det här ska bli helt hysteriskt kul, faktiskt. Jag gissar att jag kommer att gilla max hälften av det jag får prova, och hälften kommer att vara antingen si och så, eller inte alls kul.

Men herregud, hörrni. Jag som “bara” haft det här intresset i lite drygt ett år – helt plötsligt influtester på Lyko. För mig känns det som en jättestor grej, medan det kanske inte är något stort alls för någon annan.

Seriöst, jag känner mig aningens hysterisk. Eller, inte hysterisk – men helt okoncentrerad och lite hysterisk. Jag har biljarder med flikar öppna i min webläsare och hoppar mellan dem som en hysterisk groda (tydligen är jag hysterisk, fast att jag inte vill använda just ordet hysterisk).

Jag kan inte koncentrera mig på att skriva något vettigare än så just nu – men jag ville i alla fall skvallra. Min tanke är att jag ska blogga om det här också, och länka till produkterna jag har testat.

 

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Välkommen

Här bloggar jag, Sonya Malinka Persson, om skönhet för oss som är 40+. Mitt eget intresse för främst make up uppstod när jag nästan var 42 år gammal – och här är jag nu. Helt otroligt att jag fortfarande tycker det är kul och givande. 🙂

 

På bloggen kan du läsa om allt jag tänker på och funderar omkring – för att inte tala om tycker, om skönhet ur radvis med perspektiv.

 

Trevlig läsning! 🙂

Arkiv
Kategorier