LA Girl Nude

Mitt förra inlägg handlade om nudepaletter, och att jag varit sugen ett tag på att skaffa mig en. Jag länkade till bland annat LA Girl Nude-palett, och nu har jag köpt den (eftersom jag fyller år om en vecka och tyckte att jag ville köpa en present till mig själv) för hela 89 kronor på Cocopanda.

LA Girl Nude

Och jag insåg väldigt snabbt varför jag inte gillar att köpa färdiga paletter. Dels ser den inte ut som på skärmen – vilket är förväntat, eftersom allas skärmar inte har samma inställningar och så vidare, men.. äsch, jag ska försöka klämma ur mig ett vettigt första intryck i stället. 😀

Ok, så jag har provat den en första gång. Mitt allra, allra första intryck är att den ger rätt mycket fallout. Jag testade bland annat en av de skimriga skuggorna, och eftersom jag har provat sådana tidigare vet jag att det kan vara klurigt att städa upp det som trillar ner. Så var fallet även denna gång.

I recensionerna på Cocopanda var åsikterna delade om pigmenteringen. Efter mitt första försök tycker jag inte att den är särskilt mycket att hurra för, men jag ska testa några fler gånger (och fler nyanser!) innan jag bestämmer mig för en färdig åsikt om den saken. Jag hade lite bråttom idag och tog mig inte så lång tid för ögonen som jag brukar.

Dessutom är själva paletten i sig rätt liten, och storleken på skuggorna är enligt mig pytteliten. Det är knappt jag får ner mina borstar från Real Techniques däri.

Så näh, på det stora hela kan jag inte säga att den här paletten ger något bra första intryck. Det enda glädjande med den just för ögonblicket är att jag hittade den till nedsatt pris (från 119 till 89 spänn). För de pengarna känns det (nästan) ok att den inte är skitbra, även om det hade varit roligt om det varit så. Jag kommer inte att köpa den igen, och troligen inte heller några andra ögonskuggor från LA Girl.

Men det förvånar mig lite, eftersom jag har en rouge från LA Girl som jag är jätteförtjust i. Den måste man vara väldigt lätt på handen när man ska plocka upp produkt, och än mer försiktig vid appliceringen.

I fortsättningen ska jag nog hålla mig till att bygga paletter själv. Inglot – here I come! ♥

 

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Välkommen

Här bloggar jag, Sonya Malinka Persson, om skönhet för oss som är 40+. Mitt eget intresse för främst make up uppstod när jag nästan var 42 år gammal – och här är jag nu. Helt otroligt att jag fortfarande tycker det är kul och givande. 🙂

 

På bloggen kan du läsa om allt jag tänker på och funderar omkring – för att inte tala om tycker, om skönhet ur radvis med perspektiv.

 

Trevlig läsning! 🙂

Arkiv
Kategorier