Nytt från Lyko – Ellwo

Det var så länge sen jag fick hem något nytt från Lyko att testa, att jag nästan trodde det skitit sig på något sätt. Men häromdagen kom ett mail med info, och igår fick jag hem ett paket med grejer. Och det var inte lite grejer, kan jag upplysa om.

Den här gången ska jag testa hårprodukter från ett helt nytt, svenskt märke som heter Ellwo. Jag har av uppenbara skäl aldrig hört talas om det, så jag har ingen som helst aning om vad det är eller hur det kan tänkas fungera på mitt hår.

Jag har fått hem schampo, balsam, hårmask, leave-in-produkt, torrschampo, hårspray, saltspray, värmeskydd – tror inte att jag missade något nu. Det är liksom inte lite grejer jag ska prova. Hittills har det gått rätt fort att testa de produkter jag fått hem, eftersom jag är rätt snabb på att bilda mig en uppfattning – men det här känns som att det kommer att ta ett tag.

Jag klagar inte – verkligen inte. Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig aningens överväldigad av bara antalet produkter att testa.

Framför allt eftersom jag inte har någon som helst erfarenhet av flera av dem. Jag vet liksom inte riktigt hur eller varför man använder dem. 😀

Men jag lovar att så snart jag fått ihop någon slags övergripande idé om vad det här är för något, hur jag tycker att det fungerar och så vidare, så kommer jag att skvallra så mycket jag orkar. Dels genom recensionerna på Lyko, dels här på bloggen. 🙂

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Välkommen

Här bloggar jag, Sonya Malinka Persson, om skönhet för oss som är 40+. Mitt eget intresse för främst make up uppstod när jag nästan var 42 år gammal – och här är jag nu. Helt otroligt att jag fortfarande tycker det är kul och givande. 🙂

 

På bloggen kan du läsa om allt jag tänker på och funderar omkring – för att inte tala om tycker, om skönhet ur radvis med perspektiv.

 

Trevlig läsning! 🙂

Arkiv
Kategorier