Lyko influtester; Ellwo

Jag har verkligen ansträngt mig för att klämma ihop så mycket produkttestande som möjligt på så kort tid som möjligt. Jag som i vanliga fall inte använder med produkter i mitt hår än mina silkesdroppar efter hårtvätt (och värmeskydd när jag fönar håret) har så mycket grejer i skallen nu att jag verkligen förstår alla de som vill och behöver tvätta sina hår stup i kvarten.

Det här är vad jag har provat:

Vill ni läsa vad jag tycker om varje enskild produkt får ni gå in och läsa recensionerna. Orkar inte skriva enskilt om den där långa raddan med grejer igen. 😀

Dock tänkte jag ge er min övergripande tanke om den här serien med produkter.

Såvitt jag kan förstå är Ellwo ett helt nytt, svenskt märke som riktar sig mot kvinnor. Märket har tre serier som riktar sig mot olika typer av hår – och jag har då testat Repair-serien.

Det jag gillar mest med hela alltihopa är faktiskt flaskorna och förpackningarna. De är svarta (och jag gillar ju svart) och har en sammets-gummi-liknande känsla när man tar i dem. Urläckert.

Jag gillar också att de produkter jag förstår mig på (vill säga; schampo, balsam, hårmask och leave in cream) är dryga. Faktiskt, tror jag, drygare än de produkter jag redan använder, och då är de rätt dryga.

Däremot är jag tveksam till om det här kommer att bli ett nytt favoritmärke för mig. Schampot är den produkt jag gillade mest. Hela Repair-serien doftar gott men väldigt diskret, vilket jag uppskattar oerhört, men mitt första intryck är att det inte gör särskilt mycket för mitt hår.

Inte så att det är dåligt – långt ifrån. Det är bättre än de andra hårprodukterna jag provat, men de når inte riktigt upp till den nivå jag vill att de ska vara på för att funka i och för mitt hår.

För att övergå till stylingprodukterna. Jag har bara en sak att säga där; jag förstår mig inte på den här typen av produkt. Jag har aldrig förstått mig på hårspray. Jag förstår mig verkligen inte på saltvattenspray. Eller torrschampo, för den delen. Jag förstår helt enkelt inte nyttan av det.

Med det sagt; sprayprodukter har en tendens att ha effekt en kort stund, och därefter trillar mitt hår ner av sin egen tyngd. Med hela den här serien tycker jag dock att jag har haft mer volym i håret än jag brukar. Den här strong hold-sprayen tyckte jag var bäst på att ge volym. Jag tror inte att jag kommer att använda den till vardags, men ska jag iväg någonstans och vill känna mig lite häftig kan jag nog tänka mig att spraya upp lite volym, bara för att.

Just nu, dock, väntar jag otåligt på att få sova så att jag kan vakna och gå raka in i duschen och tvätta ur alla dessa produkter så att mitt hår kan se ut och kännas som vanligt igen. 😀

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Välkommen

Här bloggar jag, Sonya Malinka Persson, om skönhet för oss som är 40+. Mitt eget intresse för främst make up uppstod när jag nästan var 42 år gammal – och här är jag nu. Helt otroligt att jag fortfarande tycker det är kul och givande. 🙂

 

På bloggen kan du läsa om allt jag tänker på och funderar omkring – för att inte tala om tycker, om skönhet ur radvis med perspektiv.

 

Trevlig läsning! 🙂

Arkiv
Kategorier